Για περισσότερα video: http://www.youtube.com/user/OrpheusTripolisChoir

Για μουσικά αποσπάσματα:http://www.orfeastripolis.gr/gr/mousarx.htm

27 Ιαν 2009

To "EKLIPSIS" στην Τρίπολη

Συναυλία με το Φωνητικό Σύνολο-Ορχήστρα Φωνών "Eklipsis" στην Τρίπολη, 

με αφορμή τα 30χρονα της Χορωδίας "Ορφέας" Τρίπολης, 

με μουσική των Andrew Lloyd Webber, Leonard Bernstein, Nicola Piovani,
Kurt Weill, Dimitri Shostakovich, Glenn Gould, P. I. Tchaikovsky, J. S. Bach, W. A. Mozart, Νίκου Σκαλκώτα και Μάνου Χατζιδάκι.

Soprani: Λώρα Βοβώνη, Ελευθερία Βουτσινά
Alti: Χριστίνα Καραμαλτίδου, Αμαλία Γιαννούλη
Tenori: Αλέξανδρος Μασμανίδης, Δημήτρης Κοσκινάς
Basso: Αλέξανδρος Φαρής, Κώστας Φλωράκης

Πιάνο: Μυρτώ Ακρίβου

Μουσική διεύθυνση: Ματθαίος Λεγάκης

Xώρος Εκδήλωσης: 2 Φεβρουρίου 2009
                                    Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης
                                    Έναρξη: 20:00

5 Ιαν 2009

Χριστούγεννα με τον "ΟΡΦΕΑ"


Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του διοργάνωσε ο «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης την Κυριακή 21-12-08 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης. 

Όλα τα τμήματα του Σωματείου απέδωσαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα η μικτή χορωδία, υπό την Διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα, απέδωσε Χριστουγεννιάτικους ύμνους της Εκκλησίας μας σε προσαρμογή για χορωδία από τον Βασίλη Τζαβάρα.

Η νεανική χορωδία, υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κ. Χριστίνας Αθανασοπούλου, ερμήνευσε κάλαντα και τραγούδια από όλο τον κόσμο. Η παιδική χορωδία, υπό την Διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Λυγια, ερμήνευσε παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Για πρώτη φορά, ένα μικρό οργανικό σύνολο από παιδιά της νεανικής, υπό την καθοδήγηση του μουσικού κ. Σωτήρη Κωστούρου ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη παρουσιάζοντας γιορτινά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως το Happy Christmas του John Lennon. Οι νέοι μουσικοί, που συμμετέχουν στο σύνολο μας υπόσχονται ότι στο μέλλον θα παρουσιάσουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις. 

Tην παραμονή των Χριστουγέννων, το απόγευμα, ο «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης, παρουσίασε, με την παιδική χορωδία του στην πλατεία του Άρεως, ύμνους και κάλαντα από όλο τον κόσμο, εκδήλωση πλαισιώθηκε και από την Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

  Τέλος, την Τρίτη 30-12-2008, το Παιδικό και Νεανικό τμήμα του "ΟΡΦΕΑ", προσκαλεσμένα του Δήμου Τεγέας, συμμετείχαν στις γιορτινές του εκδηλώσεις. 


Created and Designed by StBariamis (2008)