Για περισσότερα video: http://www.youtube.com/user/OrpheusTripolisChoir

Για μουσικά αποσπάσματα:http://www.orfeastripolis.gr/gr/mousarx.htm

24 Οκτ 2010

3η Χορωδιακή Συνάντηση Νεανικών & Παιδικών Χορωδιών



Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 & 31 Οκτωβρίου 2010 η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης διοργανώνει την 3η Χορωδιακή Συνάντηση Νεανικών και Παιδικών Χορωδιών στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης με ώρα έναρξης την 19:00.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010 θα απολαύσουμε την Νεανική Δημοτική Χορωδία Λιτόχωρου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Γιώργο Μπελογιάννη, την Νεανική Χορωδία του Δήμου Ναυπλίου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Θεοδόσιο Αντωνιάδη και την Νεανική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης με καλλιτεχνική διευθύντρια την κ. Χριστίνα Αθανασοπούλου.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 θα εμφανιστεί η παιδική χορωδία Λαυρίου «ANIMUS» με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, η παιδική χορωδία του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων με καλλιτεχνική διευθύντρια την κ. Μαριλία Ηλία και η παιδική χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης με καλλιτεχνική διευθύντρια την κ. Μαριλένα Κουζίνη.

Καλούμε όλους τους Τριπολίτες να παρακολουθήσουν την 3η Χορωδιακή Συνάντηση και να απολαύσουν την μουσική πανδαισία που θα προσφέρουν τα νέα παιδιά που αποτελούν τα μελλοντικά στελέχη των μικτών χορωδιών της περιοχής τους.

Συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων χορωδών στην χορωδία μας. Καλούμε όσα παιδιά ηλικίας 9 έως 15 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν την παιδική χορωδία μας να έρχονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 18:00 έως τις 20:00 στα εντευκτήριά μας Φωτάκου 10. Επίσης καλούμε όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν τις άλλες δύο χορωδίες, νεανική και μικτή, να έρχονται στα εντευκτήριά μας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created and Designed by StBariamis (2008)