Για περισσότερα video: http://www.youtube.com/user/OrpheusTripolisChoir

Για μουσικά αποσπάσματα:http://www.orfeastripolis.gr/gr/mousarx.htm

9 Ιουν 2011

Ο "ΟΡΦΕΑΣ" στην μαγευτική Σκύρο

Το ερχόμενο τριήμερο, 11-13 Ιουνίου 2011, η Μικτή χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης θα επισκεφθεί τo νησί της Σκύρου για ένα πανηγυρικό οδοιπορικό.


Την Κυριακή το πρωί η ανδρική χορωδία, υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα, θα αποδώσει τη Θεία Λειτουργία του Θεμ. Πολυκράτη, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Εισοδείων της Θεοτόκου της Σκύρου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 21.00 στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Σκύρου η Μικτή χορωδία θα παρουσιάσει ένα ρεπερτόριο που ξεκινάει από την αναγέννηση μέχρι τη σύγχρονη χορωδιακή εποχή.


Το πρόγραμμα θα κλείσει με την ορχήστρα «Εν χορδαίς Ορφέα», όπου μαζί με την Μικτή χορωδία θα αποδώσουν μια σειρά γνωστών τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη και Μίκη Θεοδωράκη. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο διευθυντής της ορχήστρας, κ. Τάσος Ψαρρός.


Ο «Ορφέας» ευχαριστεί το Δήμο Σκύρου, την 135 Σμηναρχία Μάχης και το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ., ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία, για την πολύτιμη βοήθειά τους στο μουσικό οδοιπορικό της χορωδίας μας στη Σκύρο.


Καλή επιτυχία στον «Ορφέα» μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created and Designed by StBariamis (2008)