Για περισσότερα video: http://www.youtube.com/user/OrpheusTripolisChoir

Για μουσικά αποσπάσματα:http://www.orfeastripolis.gr/gr/mousarx.htm

15 Μαρ 2012

Εντυπωσίασε η μικτή χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης στην εκδήλωση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου

Η μικτή χορωδία του "Ορφέα" Τρίπολης συμμετείχε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου Αττικής σε συνεργασία με την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Αμαρουσίου, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.


Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ξεκίνησε με την μικτή χορωδία του «Ορφέα», η οποία απέδωσε το Βυζαντινό κοντάκιο «Τη Υπερμάχω». Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, αφού πρώτα συνεχάρη την Πρόεδρο της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου και τα μέλη του Δ.Σ., εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, που έχει σκοπό να αφυπνίσει τη μνήμη όλων μας. Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου κα. Π. Βραχιώτου-Λυμπεροπούλου. Το πρώτο μέρος έκλεισε με την ομιλία του κ. Ευστάθιου Παρασκευόπουλου, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων, που είχε θέμα: «Η Εθνεγερσία του 1821».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης παρουσίασε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό χορωδιακό πρόγραμμα με τραγούδια για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Το πρόγραμμα που είχε επιμεληθεί ο μαέστρος κ. Βασίλης Τζαβάρας, εντυπωσίασε του παρευρισκόμενους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Πέραν του πλήθους κόσμου, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδας κ. Αντώνης Οικονόμου, ο Γραμματέας της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών κ. Γιάννης Κατσούλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Νικόλαος Αλεπούς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created and Designed by StBariamis (2008)