Για περισσότερα video: http://www.youtube.com/user/OrpheusTripolisChoir

Για μουσικά αποσπάσματα:http://www.orfeastripolis.gr/gr/mousarx.htm

19 Μαρ 2012

Συμμετοχή του "ΟΡΦΕΑ" Τρίπολης στην εκδήλωση ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑΤΩΝ

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρ 2012, σε συνεργασία με τη Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης και τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, μεγάλη επετειακή συναυλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Μικτή και η Νεανική Χορωδία του «ΟΡΦΕΑ», η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, Ο αρχιμουσικός της ΕΡΤ Ανδρέας Πυλαρινός, ο ομογενής τενόρος Ιωάννης Φράγκος και η βιολονίστρια Έφη Χριστοδούλου.

Η Νεανική Χορωδία, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κα. Χριστίνας Αθανασοπούλου, θα αποδώσει τρία μελωποιημένα επετειακά ποιήματα, τα οποία έχει διασκευάσει για χορωδία ο καθηγητής μουσικής του Μουσικού Γυμνασίου Τρίπολης, κ. Ιωάννης Μεταλληνός, σε μουσική διεύθυνση της Μαέστρου Αθανασοπούλου Χριστίνας. Η Μικτή Χορωδία, σε σύμπραξη με τον τενόρος Ιωάννη Φράγκο και υπό την διεύθυνση του μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή του ΟΡΦΕΑ, κ Βασίλη Τζαβάρα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια.Στην συνέχεια ο Ιωάννης Φράγκος, ο οποίος κατάγεται από την Ασέα Αρκαδίας, θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με επετειακά και δημοτικά τραγούδια, καθώς επιλογές τραγουδιών και μουσικών απανθισμάτων από Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Στο πιάνο θα συνοδεύεται από τον Αρχιμουσικός της ΕΡΤ κ. Ανδρέα Πυλαρινό και στο βιολί από την κα. Έφη Χριστοδούλου. Στο τέλος του προγράμματος, η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης θα συνοδεύσει τον κ. Ι. Φράγκο σε ένα τραγούδι και θα αποδώσει μικρό μουσικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created and Designed by StBariamis (2008)