Για περισσότερα video: http://www.youtube.com/user/OrpheusTripolisChoir

Για μουσικά αποσπάσματα:http://www.orfeastripolis.gr/gr/mousarx.htm

10 Απρ 2011

Χρυσό μετάλλιο και εντυπωσιακή εμφάνιση για την παιδική χορωδία του ΟΡΦΕΑ στο διαγωνισμό ΧΟΝ!

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 η παιδική χορωδία του «Ορφέα» συμμετείχε στον 21ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορωδιών της Χ.Ο.Ν. που έγινε στη Θεατρική Σκηνή: «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ» του Δήμου Αλίμου, και πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε το Α’ Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 15 χορωδίες από όλη την Ελλάδα και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην μαέστρο της παιδικής χορωδίας κα. Μαριλένα Κουζίνη για την άψογη προετοιμασία της χορωδίας αλλά και για την τελική παρουσίαση του προγράμματος που απέσπασε έντονο χειροκρότημα και κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους. Στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος και στην κιθάρα ο κ. Γιώργος Ζερβογιάννης. Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στα 35 παιδιά της χορωδίας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέδωσαν με εξαιρετική επιτυχία τα έργα: «Τα παιδιά κάτω στον κάμπο» σε Μουσική-Στίχοι του Μ. Χατζιδάκι, «Έλα πάρε μου τη λύπη» σε Μουσική: Μ. Χατζιδάκι και Στίχοι: Ν. Καρύδη, «L’amour est bleu» σε Μουσική: André Popp και Στίχοι: Pierre Cour, «Τι θέλω» σε Μουσική: Μ. Θεοδωράκη και Στίχοι: Γ. Δροσίνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» Τρίπολης συγχαίρει τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής και τους γονείς των παιδιών για την πρόθυμη και πολύτιμη συμβολή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created and Designed by StBariamis (2008)